ילד עם תסמונת דאון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/06/2011 | 23:50 | מאת: אמא דואגת

שלום רב לבת דודתי יש ילד עם תסמונת דאון הוא כבר בשנות ה20 לחייו . לפניי שבוע לא יכל להטיל שתן היה פשוט צורך ומתוך מאמץ להטיל שתן היה עושה צרכים בבגדים הוא נלקח לבית חולים שם התגלה זיהום בשתן קיבל טיפול ושוחרר .היום יש שיפור ניקר במתן השתן אבל עדיין אין לו שליטה על היציאות ועושה כמה פעמים ביום את צרכיו בבגדים.בגלל המצב האמא לקחה חופשה מהעבודה הילד הוצא מהמסגרת אליה היה הולך כל יום וכולם אובדיי עצות מה יכולה להיות הסיבה שאין לו שליטה ביציאות? תודה מראש אמא

09/06/2011 | 14:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

רצוי לבדוק אותו , לבצע לפחות בדיקת US ולהגיע לאבחנה. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה