צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/06/2011 | 18:30 | מאת: אבי

ני בן 43 וסובל מדלקת כ 4 חודשים הייתי אצל שלושה רופאים ולטענתם אין בעיה . האחרון טען שמדובר בדלקת שלח אותי לאולטראסאונד על מנת לבדוק שאין אבנים . ואכן לא היו אבנים . אולם עדיין שורף לי במהלך היום ויש לי כאביפ בגב ובצדדים הייתי אורטופד ששלל בעיה בגב. האחרון נתן לי אנטיביוטיקה ולאחר שזה לא עזר נתן לי אנטיביוטיקה שנקראת קלרידקס 250 מיליגרם כל יום 4 כדורים ואכן הכל נעלם . אולם הכאבים והצריבה חזרו לאחר כחודש חזרתי לרופא שטען לעלי לקחת את הנ"ל לעוד שבוע . ולצערי זה לא עזר הוא עדיין מתעקש שמדובר בדלקת ולא מוכן לעשות לי CT ולא בדיקה עם סיב אופטי . אני לא יודע מה לעשות לטענתו מדובר בדלקת ואין צורך בכמות קרינה כזאת בבדיקת CT. מה עושים יש לי כאבים בצדדים ובגב תחתון . האם כל זאת בגלל דלקת ? תודה

09/06/2011 | 14:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא הבנתי מי נתן לך את האנטיביוטיקה. האם זה האורטופד, אם כך הדבר עלייך לפנות אליו לקבלת טיפול. לא ברור לי מהתיאור שלך במה מדובר ומה האבחנה. מדוע את רוצה CT ? האם בגלל חשד לבעיה בעמוד שדרה ? אם כן אתה צריך לפנות לאורוטופד בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה