פרופסיה גנרית והשפעה- ייעוץ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2011 | 22:36 | מאת: עומרי

שלום רציתי לשאול מי שיודע או שמע על הבעיה הבאמת מפחידה שמתפתחת במהלך השימוש הממושך (בערך שנה ויותר) בפרופסיה הגנרית שבעצם מקטינה את מהירותו של הזרע ופוגעת בו דבר שיכול להוביל לקושי בהכנסת הריון, עובר פגום וכדומה דבר שני שרציתי לשאול הוא מה יותר עדיף לקחת במלחמה נגד הנשירה? או את הפרופסיה הגנרית או דקל ננסי שממה שאני הבנתי שהוא גם יגול לגרום להפסקה של נשירה והוא לא פוגע ומשפיע לרעה על הגוף? תודה.

09/05/2011 | 21:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

פרופסיה יכול לגרום בתפקוד מיני וחשק מינים אין עבודות מוכחות לגבי מניעת נשירה ודקל ננסי

מנהלי פורום אורולוגיה