CT+ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/04/2011 | 17:48 | מאת: אדוה

שלום רב, אני אמורה לעבור CT אורוגרפיה, רציתי לדעת אם הצילום יהיה אפקטיבי גם ללא נטילת חומר ניגודי (עקב רגישות). האם יאבחן באותה יעילות בעיות אפשריות. רציתי לדעת איך מתבצעת בדיקת ציסטוסקופיה? מה מחדירים לשלפוחית? האם זה צינור מברזל או משהו גמיש? האם משתמשים בהרדמה מקומית? תודה

03/05/2011 | 17:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בדיה בלי חומר ניגוד לא תראה את כל האינפורמציה מכניסים ציסטוסקום , ישנם ציסטוסקופים מברזל וישנן גמישים אכן משתמשים בהרדמה מקומית

מנהלי פורום אורולוגיה