ספירת זרע לא תקינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/04/2009 | 18:52 | מאת: בדוי

בעלי עשה בדיקת ספירת זרע והערכים יצאו לא תקינים. יש צורך לעשות בדיקה מאחר והוא השתמש בחומר סיכה ובנוסף זמן ההמתנה עד הבדיקה היה מעט גבוה מהנדרש. האם דיאטה מסיבית או ניקוי רעלים מהגוף יכולים לגרום להטבה בערכים או שאין לזה כלל השפעה. ??? אני אודה מאוד לתשובה דחופה. תודה!

20/04/2009 | 23:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

רעלים מסוימים כגון אלכוהוליזם, שימוש ממושך בסטרואידים יכול לגרום לירידה בספירת הזרע ואם הכוונה שלך לניקוי רעלים זה אחד מהמצבים שציינתי אז התשובה היא כן. דיאטה ככל הנראה לא תשפר את ספירת הזרע בצורה משמעותית בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה