כדוריות דם על שק האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/04/2009 | 22:37 | מאת: מקסים

שלום ד"ר בחודשים האחרונים יש לי פצעים קטנים, כמו כדוריות עם דם על שק האשכים. אני חושב שזה יכול להיות שערות שגדלות בצורה לא תקינה. תוכל לעזור לי ולענות לי מה נראה לך הוא הגורם לבעיה מהסוג הזה? ומה יכולה להיות הבעיה? תודה

17/04/2009 | 17:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא ציינתה מספר גורמים חשובים ובעיקר חשוב לדעת מה גילך מכיוון שיכולות להיות סיבות שונות בגילאים השונים. ללא ספק ולא משנה בכלל מה גילך לך להיבדק ע"י אורולוג. יתכן ומדובר בכלי דם קטנים שאין לכך משמעות אך יתכן ויש בעיה אחרת לדוגמא: הפרעה בתפקודי קרישה שגורם לשתפי דם, זיהום או דלקת של העור ועוד בברכה

18/04/2009 | 18:58 | מאת: מקסים

אני בן 27

מנהלי פורום אורולוגיה