קטטר ואוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/04/2009 | 19:47 | מאת: אנונימי

שלום, לאחר ניתוח מעיים נאלצתי להשאר עם קטטר למשך שבועיים שלושה על מנת לתת לפיסטולה שהיתה לכיס השטן להסגר. האם אפשר לאונן ולהגיע לשפיכה עם קטטר? האם זה בטיחותי? הזרע ייצא דרך הצינור או שמע "ייתקע"? מחכה לתשובה, אני ממש ממש חייב לאונן

09/04/2009 | 20:14 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני חייב לציין שבכל שנותי כאורולוג לא נתקלתי בשאלה כזו. תאורטית נראה לי שלא אמורה להיות בעיה, הזרע יכול לצאת לצידי הצינור או לשלפוחית השתן ולצאת דרך הקטטר. הוא לא יתקע. שיהיה בהצלחה

21/02/2021 | 11:03 | מאת: דוד

בכל שנותך לא נתקלת בשאלה כזאת (אוננות כשיש קטטר ) או ששנותיך מאד קצרות במיקצוע,או שראו אותך והתביישו לשאול אותך. זאת אחת השאלות החשובות למי שצמוד לקטטר. תודה.

25/03/2022 | 18:35 | מאת: טוב ששאל

אשכרה שאלה חשובה. הדוקטור יכל להמנע מהערת הביניים חסרת התוכן הזו. ואכן כפי שהשיב ה-op, זה מעיד על טיב הרופא ולא השואל. אני נדהם מהמדינה הזו והאנשים השוכנים בה כל יום מחדש, בחיי.

מנהלי פורום אורולוגיה