השתנה תכופה עקב התאפקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/02/2009 | 16:10 | מאת: מני

נאלצתי להתאפק לזמן ממושך מלתת שתן לפני כן שתיתי די הרבה שכבר הגעתי לשרותים הרגשתי כאב ויצא לי רק מעט שתן הרגשתי כאילו חזר אחורה במקום לצאת מאותו מקרה אני נאלץ להטיל שתן לעיתים תכופות יותר ואפילו מתעורר בלילה וגם נראה לי שהכמות והזרם לא כמו מקודם. מה הנזק שנגרם לי ואיזה בדיקות עלי לעשות?

09/02/2009 | 23:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ככל הנראה לא נגרם נזק. ממליץ להתחיל בבדיקת שתן לכללית ותרבית, הפניה יש לקחת מרופא משפחה. בהתאם לתוצאות יש להתיעץ עם רופא משפחה או אורולוג לצורך המשך בירור. יתכן שעד שתתקבלנה התוצאות התסמינים יחלפו בברכה ד"ר עמוס נאמן

12/02/2009 | 16:26 | מאת: מני

תודה על התשובה אבל זה נמשך כבר מעל 6 חודשים, מעניין אותי לדעת מה הנזק גם אם זה נדיר שיכול להיגרם במקרה כזה ומה הפתרון

מנהלי פורום אורולוגיה