כאבים מוריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/09/2010 | 11:00 | מאת: איציק

שלום דוקטור לפני כמה חודשים אובחנה אצלי וריקוצלה עקב כאבים באשך וקיבלתי טיפול אנטיביוטי ואנטי דלקתי, עשיתי ספירת זרע פעם אחת והיא הייתה תקינה וקיבלתי הפנייה נוספת לעוד ספירת זרע אותה עוד לא עשיתי. לפני שבועיים החל שוב אותו כאב והתחלתי לקחת קטופרופןץ שבוע לאחר מכן הכאב עדיין לא עבר והלכתי לרופא משפחה, קבעתי שוב תור אצל אורולוג רק לעוד שבועיים, קיבלתי שוב קטופרופן להזרקה לשריר וטיפול אנטיביוטי ל 5 ימים= לבופלוקסוצ'ין עברו כבר כמה ימים מאז והכאב פשוט לא עובר הוריקוצלה מודלקת= ניתן להרגיש גוש קטן של דלקת וזה פשוט לא יורד חרף הטיפול האם אני צריך להמשיך עם הטיפול הנוכחי ולחכות לפגישה עם האורולוג או שמא עדיף לי ללכת בחרום לטפל בזה? אני מדגיש שכבר אפילו יותר משבועיים הטיפול האנטי דלקתי פשוט לא עוזר, עדיף לי לנסות משהו אנטי דלקתי חזק יותר? אני יודע שדלקת זה לא סימן טוב ושעדיף לי להאיץ את הפרוצדורה על מנת לנתח כמה שיותר מהר אבל אני לא גר בארץ ואני לומד רפואה וזמן הוא מצרך יקר בלימודים אלה..... הכאב הזה משגע אותי ומדאיג אותי שזה לא עובר נשארה לי קפסולה אחת של סטרואידים מטיפול של דלקת כרונית שהייתה לי פעם, האם כדאי לי להזריק אותה? אני אובד עצות... תודה ויום נעים! איציק.

01/10/2010 | 14:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא יכול ליעץ לך בפורום. אתה צריך לפנות לרופא. אם נראה לך דחוף תפנה באובן דחוף בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה