הפריה חוץ גופית ספירת זרע לא תקינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/04/2009 | 20:57 | מאת: ליאל

שלום ד'ר אבקש את דעתך בנושא בדיקת זרע שאינה תקינה ולהלן התשובות: - days 3 ABSTINENCE DAYS .12 8.5 SEMEN PH NORMAL SEMEN VISCOSITY ml 3.00 SEMEN VOLUME צהבהב SEMEN COLOUR - בודדים SPERM MOTILITY 1 HR -פחות מ -1 CONCENTRATION - בקבוצות גדולות SEMEN WBC - - SEMEN RBC 2 - - MORPHO NORMAL 3 - - MORPHO ABNORMAL - - MORPHO DEF TAIL - - IMMATURE CELLS - - NECK-MIDPIECE DEFECT - - BACTERIA פירוט הערות מציין הערה 1 בודדים בתנועה טובה 2 מעט תאים לא תקינים מורפולוגית. Kruger strict !!! 3 Percent Head Defects כמו כן בבדיקת אורולוג נמסר כי אשכים קטנים מאוד בשני צדדים מרקם צקין וריקוצלה דרגה 1 משמאל פניס עקמת והתקשויות מיאטוס תקין אין מקום לניתוח וריקוצלה בעקבות כך אנו מופנים להפרייה חוץ גופית אבקש בבקשה דעתך לכך

03/04/2009 | 03:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מה השאלה בדיוק ?לא הצלחתי להבין. כמו כן הערך הכי חשוב שהוא כמות זרע לא נכתב בבירור. האם הכוונה פחות 1 מיליון בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה