זרע לא משפריץ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2009 | 18:19 | מאת: איציק

שלום אני בן 35 יש לי בעיה שהזרע שלי יוצא הוא בכמות קטנה וגם בצורה מטפטפת ללא השפרצה כלל ממה זה נובע? איך פותרים בעיה כזאת? האם אני יכול להכניס אשה להריון במצב כזה?

31/03/2009 | 16:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הסיכוי להכניס אשה להריון תלוי בכמות הזרע . אם כמות הזרע מספיקה אין השפעה לצורה שבה הזרע יוצא . כדי לברר נקודה זו אפשר פשוט לבצע ספירת זרע. כמות נוזל זרע נמוכה יכולה להיות ממספר סיבות: תרופות מסוימות, יצור נמוך של נוזל זרע, חסימה בדרכי הזרע ועוד. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה