המשך בעיה בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/02/2009 | 14:06 | מאת: יוגב

הסיפור הוא כזה לפני שנתיים גילו שיש לי כליה גדולה שנולדתי עם צינור שהוא חסום ובניתוח שעשיתי אותו לפני שנה העבירו את הצינור ממקום אחר ואז הסתדר הניתוח שעשו לי לא פתחו לי את הבטן עשו לי שלושה חורים והכניסו מכשיר (אני לא זוכר בדיוק את השם של הניתוח) יכול להיות שזה גורם לבעיות האלו? יש בדיקה כל שהיא שאתה ממליץ לי לעשות? שאלה נוספת אחרי הניתוח אמרו לי ששלושה חודשים עד חצי שנה כבר לא יהיו לי כאבים ועדיין יש לי כאבים די רציינים מה אתה אומר שצריך לעשות? תודה מראש יוגב

07/02/2009 | 19:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוגב אני רואה שהעלילה מסתבכת. התחלתה בשאלה יחסית פשוטה לגבי תלונות במתן שתן ועכשיו אתה פתאום מספר על ניתוח יחסית מורכב (ככל הנראה ניתוח לאפארוסקופי) של רהאינפלנטציה שעד כמה שידוע לי לא מבצעים אותו בארץ (יתכן ומדובר בניתוח אחר). כדי לענות בצורה רצינית יותר עלי לבדוק אותך ולראות את כל ההיסטוריה הרפואית ולא אוכל על סמך פיסות מידע לענות על שאלותייך. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה