הפרעות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/03/2009 | 04:49 | מאת: שבי

בן 73 עברתי ניתוח TURP ב 2004 שלא צלח וב2005 עברתי ניתוח נוסף במשך 3 שנים הכל היה בסדר להוציא מקרים של קימה של פעם בלילה ואז היו הפרעות קלות וחייתי עם זה בשלום.ההפרעה הייתה קושי התחלתי במתן שתן. בחודשיים האחרונים ההפרעות החמירו יש לי קושי התחלתי גם ביום ובלילה אני צריך להתעמל קצת כדי לתת שתן האם קיימת אפשרות שהערמונית גדלה מחדש?

19/03/2009 | 13:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

TURP מוצלח נותן הטבה ל 5-7 שנים. קיימות מספר אפשרויות: הניתוח לא היה מושלם, יש היצרות, שלפוחית שתן אינה מתכווצת כראוי. תפנה לאורולוג לצורך בדיקה וטיפול בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה