פרופסיה ובדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/03/2009 | 22:54 | מאת: אלמוני0123

שלום רב, הנני לוקח פרופסיה מזה כשנה. בהתאם להשפעות הפרופסיה הזרע שלי הפך למאוד דליל כמים מאז השימוש בפרופסיה עלי לציין שהכמות לא השתנתה, אני מעוניין להמשיך ולקחת את הפרופסיה לטווח הארוך, אך הנני חושש מפגיעה כלשהי באיכות הזרע ובהבאת ילדים בעתיד. בהמלצת רופא עור מומחה לנשירה אני פונה אליך כאורולג ושואל האם ישנה אפשרות לבצע את הבדיקה. במה כרוך העניין וכמה זה עולה איך ניתן לעשות איפ]ה וכד תודה רבהה !!!

19/03/2009 | 13:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני מבין שאתה מתכוון לבדיקת ספירת זרע ? ניתן לבצע את הבדיקה דרך קופ"ח. לדעתי רופא משפחה יכול להפנות לבדיקה ואם לא אז שיפנה אותך לאורולוג והוא יפנה אותך לבדיקה בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה