הפרשה מזערית וצריבה קלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/03/2009 | 18:34 | מאת: בן

אין לי מושג אם הנוזל הוא מוגלה כתוצאה מדלקת או נוזל זרע שמשום מה מופרש אבל כמה פעמים ביום התופעה חוזרת על עצמה במיוחד לאחר לילה ארוך בלי מתן שתן. בבוקר אני מתעורר ופתח יציאת השתן סתום קלות בעקבות התייבשות הנוזל למרות שהוא מופרש בכמות מאוד מאוד קטנה.בנוסף יש תחושה של צריבה מאוד קלה וכמעט בלתי מורגשת בעת מתן שתן או שפיכת זרע וגם לא תמיד צורב ולא באופן עקבי.אין דם בשתן. האם התופעה מוכרת? האם לחכות שיעבור מעצמו או לפנות לרופא? האם זה סימפטום למשהו?

17/03/2009 | 17:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפנות לרופא בהקדם יתכן ומדובר בדלקת המצריכה טיפול בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה