אשך מוגדל ודיאגנוזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/03/2009 | 11:57 | מאת: דניאל

ד.נ.ב 18.2 הופניתיבהמלצתך לביצוע US שק אשכים ולהלן תוצאת הבדיקה[ד"ר יונה בן נון]. גודל ומרקם - תקינים זרימות תקינות ימין-ספרמטוצלה 33*55 מ"מ שמאל-וריקוצלה דרגה 1-2 ללא היפוך בזרימה. אודה לחוו"ד המקצועית.[ועזור לי להרגע...] בתודה מראש

10/03/2009 | 12:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תהליך המכיל מים לאורך חבל הזרע, סוג של הרניה(בקע) קל. וריקוצל - ורידים מורחבים באשך אתה יכול להרגע לנשום עמוק ולהגיע לביקורת והחלטה לגבי הטיפול בברכה ד"ר עמוס נאמן

10/03/2009 | 12:42 | מאת: דניאל

תודה, נכבדי, על תגובה מהירה.[למה אתה לא בעדלאידע עם הילדים??] אכן נתבקשתי להגיע לביקורת בעוד 6 חד'. האין צורך בהתערבות פולשנית מתישהו?התןפעה הזאת מתמוססת מעצמה? אם אוכל לגמול לך בתחומי ביטוחי חיים,בריאות ,והגנות על ההון המשפחתי, אשמח, כסוכן ביטוח בכיר ומשווק פנסיוני,לפגישת הכירות. פורים שמיח

מנהלי פורום אורולוגיה