בעיה שלא שלי..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/10/2009 | 21:53 | מאת: חנה

שלום רב, הופנתי עם הבעיה שלי לפורום אורולוגיה מפורום בריחת שתן. הבעיה היא שלבן זוגי יש בריחת שתן,בורח לו שתן מבלי רצונו כל שעות היממה ,האם יש משהו שיכול לעזור לגבר להפסיק את הבריחה של השתן מבלי רצונו? כדי להזכיר שהגבר עשה כמה ניתוחים בעבר לגבי אותה בעיה כשהיה ילד קטן, וכעת הוא בן 20 ועדיין נמצא עם אותה הבעיה, האם יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? אני גם מודעת לעובדה שיש את אותה הבעיה לנשים,שיש ניתוח לנשים, הרמת שלפוחית השתן, כדי שברגע של שיעול או התעטשות לא יברח השתן החוצה, השאלה שלי האם יש את אותה ניתוח גם לגברים ואיך אפשר לברר את זה ? כפי ששמת לב,יש לי שאלות רבות לגבי הנושא, אם תוכל לענות עלייה זה יהיה ממש נפלא. בתודה מראש חנה.

16/10/2009 | 12:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הבעיה של דליפת שתן בגברים בני 20 ובנשים בגיל 60 הינה שונה לחלוטין. הדליפה בנשים עקב החלשות שרירי רצפת אגן לאחר לידות ולכן הניתוח זה הרחמת השלפוחית. ציינת שחבר שלך עבר מספר ניתוחים, צריך לדעת איזה ניתוחים ולאבחן מה הבעיה הנוכחית. עליו לעבור בירור אורולוגי מקיף בברכה

16/10/2009 | 13:04 | מאת: חנה

תודה רבה שענית לי על השאלה.

מנהלי פורום אורולוגיה