גוש מעל איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/03/2009 | 18:08 | מאת: אביב

שלום ד"ר,אני בן 55 ,בריא בדר"כ,בשבועיים האחרונים כאשר מיששתי גיליתי גוש כלשהו כ-2 ס"מ מעל איבר המין(גוש פנימי כמובן). אין לי כאבים(גם לא בנגיעה) או אי נוחות.רק תחושה שונה שזה קיים. האם זו תופעה רגילה?מה זה יכול להיות? תודה רבה להתייחסותך.

06/03/2009 | 20:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הכי פשוט ללכת להבדק ע"י אורולוג. לפי התאור קשה לי לשער במה מדובר. שאלו פעם כדורגלן לפני משחק כדורגל אם יש לו ספקולציה לגבי תוצאת המשחק. אז הוא ענה "אני אך פעם לא נותן ספקולציות לפני המשחק רק אחרי". אז גם אני לא רוצה לתת השערות לפני שאני בודק. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה