תחושה מוזרה באשך שמאל שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/11/2020 | 00:16 | מאת: גיל

שלום ד"ר אני בן 29 ובריא לחלוטין. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש מין תחושה של "הכבדה" באשך שמאל, יחד עם כאבים לא חזקים, בפרט בעת ריצה. פניתי אז לאורולוג, והוא אמר שהוא לא מזהה כלום ושאין מה לדאוג. מאז עברה חצי שנה. הכאבים עדיין קיימים יחד עם אותה תחושה. אין שום בעיה בפעילות פיזית מאומצת עם הידיים וכדומה, אלא רק בעת הליכה ארוכה או ריצה. אין בעיה במתן שתן. אין דם בזרע. אין שום סימן חיצוני, ואני לא מזהה שום גוש משום סוג. שני האשכים בגודל זהה. שמאל נמוך מימין, אבל אני חושב שזה תמיד היה ככה. רציתי לשאול אם יש לך מושג במה מדובר, ואם זה מצב שעובר מתישהו. לא נעים בכלל להתחיל בבדיקות אורולוגיות אם אין סיבה טובה. אני כבר כמעט שלא רץ מאז, אלא רק מעט ועם תחתונים מהודקים. תודה רבה!

לא ניתן לבצע אבחנות אינטרנטיות, אם מפריע פנה לאורולוג, לא נשמע מאד מסוכן אבל לעיתים עלולות להיות הפתעות

מנהלי פורום אורולוגיה