אין אונות בגיל צעיר - מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/10/2020 | 03:29 | מאת: דניאל

שלום, בן 30 צמחוני המון שנים וממעט באכילת מוצרי חלב וביצים. נוטל פרופרציה ב7 שנים האחרונות. בשנים האחרונות סובל מזקפה חלשה מאוד שלא מחזיקה הרבה זמן בניגוד לעבר שהייתה זקפה חזקה מאוד. אין מדובר בחרדת ביצוע/מחסום פסיכולוגי. הבעיה קיימת גם באוננות. האם יכול להיות שהצמחונות הביאה לחוסר מסוים שגורם לבעיה? או שמא הפרופרציה? איך מתחילים לבדוק את הבעיה? תודה,

הפרפוציה יכולה לגרום לאין אונות, רצוי לבצע רופיל הורמונאלי, כולל פרולקטין ולפנות לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה