צריבה בשתן ללא דלקת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/10/2020 | 18:59 | מאת: נועה

שלום, אני חשה במשך שבועיים צריבה בשתן, כשאר פעמיים עשיתי בדיקת שתן+תרבית, בכל פעם התוצאה זהה, התרבית שלילית אך בבדיקת השתן יש לי leucocytes (u) 25 , אני מאוד סובלת, וכבר שבוע שלא יוצאת מהבית מהכאב, הלכתי למוקד ולרופא נשים שנתנו לי אנטביוטיקה למרות שאין דלקת(ולכן היא לא עזרה) וגם כדורים ואגינליים לפטריה (למרות שאני גם לא חושבת שזה קשור וזה גם לא עזר אבל לקחתי מתוך נואשות לפתור את זה) מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי בדיקת דם כללית לנסות למצוא דברים בכליות וכאלו אבל הכל יצא תקין ..

לעיתים הכי יעיל טיפול נגד כאבים, יש בעיות רבות שגורמות לתןפעות לוואי כאלה שהן לא דלקתיות השם העממי שלפוחית רגיזה מאד שכיח

מנהלי פורום אורולוגיה