קושי בלהתאפק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/08/2020 | 13:06 | מאת: שושי

שלום, בת 30. בחודש האחרון אני מרגישה קושי בלהתאפק לשתן... ישר כשאני מרגישה שאני צריכה להטיל שתן, אני מרגישה שזה דחוף ותוך כדי שאני רצה לשירותים כבר יורד לי (רק ההתחלה, הרוב כן לאסלה). לא עברתי לידות, אני בתולה, וזה חדש מהחודש האחרון. אין לי תחושה של דלקת בשתן, אין שריפה וכדו. לא יודעת אם קשור- התחלתי לסבול גם מעצירות שהתחלתי לחוות ואני ממש משתמשת בחוקנים, שמן, נרות וכדו'. מה הסיבה שזה יכול לקרות? אשמח לכל מידע. אני מתביישת להבדק בדיקות פולשניות... אשמח לדעת מה לדעתך הבדיקות שאני אשלח אליהן אם אפנה לעזרה. בעיות רקע (לא יודעת אם קשור אבל אכתוב)- מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן צד ימין... גם זה ממצא חדש... נמצאת בבירור נוירולוגי. מיקרואדנומה בהיפופיזה מפרישה פרולקטין. נוטלת קבותרים. פצע פתוח בעצם הזנב כתוצאה מניתוח פילונידלי שביצעתי לפני שנה וחצי. כרגע הפצע לא מזוהם. אבל היתה תקופה שהיו בו: E.coli, streptococus mitis, streptococus oralis, proteus mirabilities.‏ תודה

אני חושב שמדובר במצב מורכב אשר כן מחייב בדיקה על אורולוג פונקציונאלי

מנהלי פורום אורולוגיה