לחץ באשך לאחר דלקת באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2020 | 09:55 | מאת: טל

בוקר טוב, לפני שלושה שבועות איבחנו אצלי דלקת באשך. לקחתי אנטיביוטיקה במשך כ10 ימים(חלק כ7 ימים) והייתה רגיעה. הכאבים חזרו אך אני מרגיש הפעם מין תחושת לחץ כזו באשך. אציין שהאולטראסונד וכל שאר הבדיקות תקינות-עשיתי אותן לאחר שבועיים והייתי בביקורת אצל אורולוג. כעת עברו שלושה שבועות ואני מרגיש בעיקר מין לחץ כזה-אין סימנים חיצוניים כמו נפיחות,גודש או משהו כזה. האם זה הגיוני ומוכר לדלקת באשך? תודה רבה!!

כאב ולחץ באשך לאחר דלקת זה מצב מאד שכיח. לתחושת אי נוחות לוקח מספר שבועות לחלוף. חשוב להישאר במעקב

מנהלי פורום אורולוגיה