ציסטה גדולה באשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/07/2020 | 20:24 | מאת: בר

שלום, בן 43, בריא בדרך כלל, בדצמבר 2018 הייתי אצל אורולוג מהקופה עקב אי נוחות במפשעה שמאלית ובאשך שמאל. בבדיקה נימוש ציסטה, עשיתי אז us מפשעות ואשכים - הכל יצא תקין מלבד ציסטה גדולה בראש האפידרמיס בגודל 3 סמ וכן בקע במפשעה שמאל. עברתי אז לפני שנה וחצי תיקון בקע. בשבועות האחרונים שוב כאב עמום ואי נוחות במפשעה ובאשך שמאל. עשיתי היום שוב us מפשעות ואשכים - אין עדות לבקעים. הציסטה באשך שמאל גדלה ל4.3 סמ. האם ציסטה בגודל כזה יכולה לגרום לכאבים ואי נוחות? האם צריך או חייבים לנתח אותה? הבנתי שזה כרוך בלא מעט סיכון. אשמח לעצה, יש הרגשה של כבדות וחיכוך של השק בצד שמאל, מה נכון לעשות?

ציסטה מעל לאשך - ספרמטוצל, אינה מסוכנת מבחינה רפואית רק מהווה מטרד אסתטי

15/09/2022 | 16:03 | מאת: ליאור

האם ספרטמוצלה יכולה להסתיר גידול במישוש עצמי? והאם היא יכולה להפוך לגידול ממאיר? תודה

21/09/2022 | 10:07 | מאת: ליאור

אשמח לתשובה

מנהלי פורום אורולוגיה