בעיה במתן שתן כמה שנים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/06/2020 | 03:04 | מאת: אליהו

לד"ר שלום רב, אני בן 36 ומזה כחמש שנים שבזמן מתן שתן אני מרגיש כאילו שהשתן "נשפך" החוצה ואין לי את ההרגשה שמשהו דוחף אותו לצאת כמו פעם ולפעמים הזרימה נקטעת ובסוף יש הרגשה שלא יצא הכל ואני מחכה שהכל יטפטף החוצה ולפעמים מרגיש שיש עוד וחוזר לשירותים אחרי דקה או שניים כדי שיטפטף מה שנשאר. לאחרונה אני קם בלילה יותר לתת שתן. אין לי בעיה להתאפק אבל ברגע שאני נכנס לשירותים פתאום אני מרגיש כאילו אני לא יכול להתאפק ועוד שנייה בורח לי ואני צריך להזדרז (דרך אגב התיאור האחרון נכון גם כשאני צריך קקי שברגע שאני נכנס לשירותים אני פתאום צריך דחוף מאוד להתפנות) בנוסף נראה שהזיקפה בזמן יחסי מין כבר לא כמו פעם והשפיכה לא משפריצה חזק כמו פעם. אשמח אם תחווה את דעתך מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לטפל בזה הכי בקלות והאם יכול להיות שזה פוגע בפוריות. תודה רבה

אין קשר בין התסמינים שתיארת לפוריות, ניתן לבצע ספירת זרע X2 ולקבל תמונה למצב הפוריות

04/06/2020 | 15:30 | מאת: אליהו

אשמח אם תוכל להתייחס גם לתסמינים ולשער מה הבעיה ומה צריך לעשות. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה