קטטר קבוע בבריכת שחייה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/05/2020 | 16:32 | מאת: ראובן

שלום דוקטור. שמי ראובן, בן 56 חולה MS יותר מ- 20 שנה, עם שלפוחית נוירוגנית יותר מ- 15 שנה ורק לאחרונה (כחודש וחצי) עם קטטר קבוע לאחר דלקת חריפה בדרכי השתן. בגלל מחלתי אני מטופל קבוע מעל ל- 10 שנים בהידרותרפיה. האם עכשיו שאני עם קטטר קבוע אוכל להמשיך להגיע ולבצע את הטיפולים הללו? האם אוכל בקיבץ ללכת לבריכת שחיה? בתודה רבה מראש ראובן

אני לא מכיר התייחסות מדעית לסוגיה, עם זאת בד"כ לא מומלץ להיכנס עם קטטר לבריכה

מנהלי פורום אורולוגיה