בירור לגבי ניתוח הידרוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/05/2020 | 22:06 | מאת: שואל

שלום דר׳ ביום ששי האחרון עברתי ניתוח תיקון הידרוצלה. עד עכשיו נראה זורם באופן תקין מלבד כמה שאלות: 1- כמה זמן אני אמור להפסיק לקרר בקרח. 2-כמה זמן חוטי התפירות ינמסו וייעלמו? 3- אחרי כמה ימים תחלוף הסכנה אם חלילה תתפתח דלקת וכו... 4-שאני נוגע באשך (הביצה) מרגיש קצת כאב, האם זה מסוכן? או מראה על מהשהוא לא בסדר??? 5- מתי בבקשה אוכל לנוע בחופשיות? כל טוב

רוב השאלות תלויות הניתוח והמנתח ולכן רצוי לשאול אותו לא עושה רושם שיש בעיה בהחלמה

מנהלי פורום אורולוגיה