גל של דלקת ערמונית..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/05/2020 | 20:09 | מאת: אור

לרופא שלום רב בן 35 גריא בדרך כלל היה לי דלקת בערמונית לפני שנה ועכשיו יש לי גל כזה של תחושות קלות ביותר אחרי שפיכה האם כדורי אדוויל יכולים לטפל באם יש דלקת לא זיהומית בערמונית יש לציין שיש הקלה בתחושה תודה מראש

15/05/2020 | 07:34 | מאת: אור

ד"ר שלום בהשך לשאלה ביצעתי תרבית זרע האם מאשש את הקליניקה שבינתיים קיימת הטבה נוספת מה דעתך כנראה לקראת סיום הסאגה של שלושה שבועות או יכול להמשך יותר תודה על תשובת המפורטת ככל שתוכל

15/05/2020 | 08:01 | מאת: or2233

הסתבר לי עכשיו ששתובת התרבית תקינה וגם תרבית שתן תקינה ) זה פשוט לא עולה בקובץ(

אדוויל יכול לסייע

מנהלי פורום אורולוגיה