האם ישנן השפעות גופניות לאוננות יתר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/04/2020 | 21:19 | מאת: א'

שלום, לאחרונה בגלל כל הבידוד התחלתי לאונן בצורה מוגזמת (8 פעמים ב-4 ימים) ואני חושש שיהיו לזה השפעות שליליות על הגוף/איבר המין. האם דבר כזה יכול להיות? כי כרגע לאחר יומיים של הפסקה אני מרגיש שהזקפה לא מגיעה למימדים שהיא הגיעה אליהם קודם (לפני 5 ימים) ואני מרגיש שהיא לא, "מלאה" מספיק. האם בפרק זמן כזה יכולה להיות התכווצות? יש קשר?

04/05/2020 | 01:52 | מאת: א'

רציתי להוסיף שמאז דברים מוזרים קרו שהייתי שמח שתחווה את דעתך עליהם בהקדם האפשרי - אני כבר כמה ימים חווה כאבים בחלק הכי אחורי של גב הפין, שמגיעין לשיאם בזמן שפיכה (כאבים חזקים שמקרינים מהחלק הזה ושפיכה ממש לא מהנה, יותר מענה). גם כשאני לוחץ שם זה כואב, כמו שריר תפוס, וזה קשיח. גם הזרע שונה (דליל מאוד ויוצא בכמויות גדולות ובהשפרצות של הרבה טיפות שקופות שמתייבשות מהר). ואחרון - אני מרגיש שהזקפה לא מגיעה לממדים שהגיעה אליהם קודם. היא כמעט בוודאות לא נראית כפי שנראתה קודם והיא קצרה יותר. אני ממש לחוץ מזה, מה זה יכול להיות? אולי אני פגעתי בפין איכשהוא? אני ממש לחוץ ואודה להתייחסותך. (אגב, לצורך העניין אני בן 17).

אין קשר בין אוננות לבין חוסר מלאות של הפין הנזק היחיד מאוננות יתר זה פגיעה בעור הפין

מנהלי פורום אורולוגיה