פרוסטיטיס חוזר או משהו אחר???

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/04/2020 | 18:29 | מאת: יקי

ד"ר שלום בן 53 לפני כשנתיים בדיוק עברתי מסכת קשה של חיפוש אחר פתרון של בעיות בשתן כאבים בפין וכו בוצע א. ס בדיקת ערמונית שתן תרביות מחלות מין כליות כיס שתן הכל היה תקין בעצה אחת עם הרופא הוחלט לקחת ציפורדקס 14 יום  לאחר 4 ימים חלה הטבה משמעותית ולאחר סיום הטיפול נשאר עוד קצת סיפוטומים קלים ועבר חלף ראיתי את האור.  לפני יומיים בדיוק שנתיים אחרי עת קיימתי יחסים עם אשתי היא הייתה ממש יבשה וגם אני הייתי לא עדיין כנראה נוצרה לי מעין שירטונת בתוך הפין זה שרף בשתן הראשון חזק ולאחר מכן החל להתפוגג עדיין יש מעין כאב שקצה מידי פעם שאולי מזכיר לי משהו מלפני שנתיים אך לא העקצוץ ההוא  שאלתי ד"ר מכובד האם ייתכן שהחיידק יכול לחזור?  במידה ואכן יש שריטה תוך כמה זמן היא אמורה לעבור והאם ישנה אפשרות שהיא מייצרת מעין כאב עמום לא רק שריפה  תודה מראש

סיכון נמוך לתהליך דלקתי. בדלקת ערמונית לרוב הטיפול האנטיביוטי יעיל רק פעם אחת

מנהלי פורום אורולוגיה