כאב כרוני בוריד במפשעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/03/2020 | 02:12 | מאת: אדם

יש לי כאב כבר מעל לעשור במפשעה, ברמה שבשנים האחרונות מקשה ביותר הליכה. החל במהלך השירות הצבאי. בדיקות שונות לא מצאו דבר. בשנים האחרונות יש כאב חד במיוחד במה שמרגיש ככלי דם ספציפי העובר במפשעה ובשק האשכים מצד ימין. כאמור- פניות לאורולוגים רבים ובדיקות שנעשו לא מצאו דבר. מעוניין לדעת- האם קיים בארץ אורולוג או רופא כלי דם, המתמחה בכלי דם באזור המפשעה או במצבים של כאב כרוני באזור המפשעה, בכלי דם במשפעה, אצל גברים- עליו ניתן להמליץ בהתחשב בסיטואציה המתוארת? תודה.

איני מיודע לכירורג כלי דם שעוסק בכאב מפשעתי, אורולוגים רבים עוסקים בכאבים כרוניים, פנה למרפאה אורולוגית ע"פ מיקום מגורייך

מנהלי פורום אורולוגיה