שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/02/2020 | 00:43 | מאת: אנונימית

שלום. בת 30. בריאה בד"כ. בארבעה ימים האחרונים התחתונים שלי רטובים בצבע חום חלש. אני לא יודעת אם זה מהפות או השופכה... אבל ממש רטוב... כאילו פספסתי צבע חום חלש. השאלה שלי האם קשור ל- יש לי פצע קשה ריפוי בין העכוזים כבר יותר משנה. לפני כמה ימים שפכתי כמות אבקת נס קפה לפצע כדי לזרז ריפוי. לצערי לא רק שלא זרז, מרגישה החמרה וכאבים... שטפתי את הפצע מלא מאז... בגלל שאני לא רואה את הפצע לא יודעת אם הכל יצא... לא הלכתי להיבדק כי אני לא יודעת איך לספר את מה שעשיתי לרופא... ואם בכלל לספר... בסמיכות למה שעשיתי התחילו לי ההפרשות המוזרות... חוששת שעשיתי נזק והחום החלש זה דם שיוצא לי מאיפשהו... ההפרשות האלו הן לא מאזור הפצע.... אלא כאילו פספסתי שתן... ובכמות... האם לדעתך קשור? אם כן, מה זה ומה עושים? ואם לא קשור, מה זה ומה עושים?

בד"כ אין בריחת שתן ללא תחושה ולכן סביר שהבעיה בפצע שלא מחלים, חובה לפנות לרופא או פרוקטולוג, בנוסף לבצע שתן לכללית ותרבית

מנהלי פורום אורולוגיה