מתן שתן מרובה אחרי הוצאת קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/02/2020 | 23:13 | מאת: אלה

שלום ! אבא שלי בן 83 עבר ניתוח על הלבלב שוחרר הביתה לפני שבוע לפני שבוע גם הוציאו לו קטטר מאז הוא קם בלילה לשירותים 5-6 פעמים , במהלך היום הוא נותן שתן בסדר יש לו הערמונית מוגברת , הוא חזר לקחת את xatral וAvadart לפני הניתוח היה קם פעם אחת האם זה אמור לעבור לבד ואם כן תוך כמה זמן או שדורש טיפול דחוף? מיותר להגיד שזה ש הוא לא יושן בלילה גורם לו עייפות רבה תודה

טיפול תרופתי וזמן אמורים לסייע, עם זאת לעיתים אכן יש שיבוש בשינה - נוקטוריה. לעיתים שינוי במועד נטילת משתנים יכול לסיעע

05/02/2020 | 09:09 | מאת: אלה

תודה רבה על התשובה כרגע הוא מקבל Xatral,Avadart, Losardex וMetroporolol יש צורך להוסיף משתנים?

מנהלי פורום אורולוגיה