שריפה/ עקצוץ בפין / דחיפות ותכיפות מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2020 | 08:31 | מאת: אנונימי

שלום, מזו שלושה חודשים אני סובל מדחיפות ותכיפות מתן שתן בעיקר ( 95%) בזמן נהיגה. ההרגשה ההנלוןת היא שריפה קלה בעטרת הפין ולחץ להתרוקן ללא יציאת שתן לפעמים רבות . טופלתי בצירפודקס וזיטו לתקוםה של שבועיים ולא עבר לי , היום אני מטופל כרגע בדוקסילין 100 למשך חודש . מה גורם לבעיה ? הרופא אבחן אותי בכרוניק פרוסטטיס ( בדיקה רקטלית בלבד ) אני מרגיש חסר אונים

לעיתים קרובות אנו לא יודעים את האבחנה או הגורם לבעיה. הטיפול האנטיביוטי לא תמיד מסייע

מנהלי פורום אורולוגיה