שאלתי כבר שאלה וענית לי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/01/2020 | 05:44 | מאת: ליאור

עברתי ניתוח תסביב אשך . הלכתי לביקורת לרופא המנתח ואמר זה תקין . האשיכים תקינים במלואם אך השק השתנה , ואין כולכך מה לעשות . אני מתוסכל . אין סיכויי שאני ישאר ככה זה ממש יהרוס לי את החיים השק ניראה על הפנים ממש עקום אשך למעלה אשך למטה אחד בולט אחד מאחורה אחד עומד אחד שוכב בקיצור על הפנים . צירפתי תמונה אם אפשר תתן חוות דעת . ומה ביכולתי לעשות חייב לסדר את זה ? הרופא המנתח אמר לי מה שחשוב לנו הוא שהכול יהיה תקין המראה לא מעניין . זה לא הגיוני להגיד את זה הוא הרס לי תחיים .

19/01/2020 | 05:46 | מאת: ליאור

התמונה

ניתן לפנות לפלסטיטקאי בשאלה של תיקון צלקת

20/01/2020 | 06:30 | מאת: ליאור

הצלקת ממש לא מפריע לי האשכים נוטים לרגל שמאל כלומר אני עומד כול השק ברגל שמאל האשכים לא בזויות שנראות טוב לעין ממש מעוות . אני לא חושב שפלסטיקאי משנה מיקום אשכים יש פיתרון אחר . אני מוכן לשלם כמה שצריך . נהרסו לי חיי המין

20/01/2020 | 06:35 | מאת: ליאור

בבקשה תתיחס למה שאני רושם זה חשוב לי מאוד . אני שואל שאלה אתה עונה לי תשובה שלא בנושא בכלל .אין קשר בין התשובה שנתת למה שרשמתי בבקשה תקרא מה רשמתי .בבקשה

מנהלי פורום אורולוגיה