כאבים עמומים באזור בסיס הפין והפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2020 | 19:58 | מאת: dhk

כאבים עמומים באזור בסיס הפין כל 10 שניות בערך לאורך כל היום ללא הפסקה, עשיתי בדיקות שתן יצא בסדר בלי דלקת, הכאב הופך לבלתי נסבל ומטריד. יש לי שני בקעים במפשעה אבל בהרגשתי זה לא קשור למרות שהפנו אותי לניתוח. הכאב לא חולף גם עם כדורים רק מתמתן ובערב בכאב מחמיר. עכשיו מאוד כואב לי לא יודע מה לעשות קשה להירדם מהכאב ממש סובל. שכבתי עם אשתי בזמן מחזור וחשבתי על זיהום אבל אם אין בבדיקת השתן בעיות אז מה עושים...אעריך עזרה ממש כואב לי כל היום.

בדיקת אורולוג, באם אין ממצא מחשיד רצוי טיפול בכאב במרפאת כאב

19/02/2020 | 16:27 | מאת: dsk

תודה - זו הייתה האבן שיצאה שלאחר מכן לא היו יותר כאבים או רגישות.

מנהלי פורום אורולוגיה