כאבים חלשים באשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/01/2020 | 09:35 | מאת: אבי

שלום דר’ אני בן 25 בריא רזה וחרדתי מאוד קשה מפחד מאוד מזה ולא מצליח להפסיק לחשוב על זה אם תוכל לעזור לי יש לי יומיים כאב קל מאוד שהוא און אנד אוף לרגע מרגיש ולחלק נרחב של היום לא מרגיש באזור אשך ימין אין נפיחות אין אודם ושאני בודק אותם הם מרגישים לי בסדר גמור בגודלם הרגיל את הכאב העמום החלש אני מרגיש בחלק העליון של אשך ימין הרגשתי כאילו הכאב מגיע מהמפשעה וגם עסקתי בפעילות ספורטיבית כדורגל מאומץ ולא הרגשתי כלום. ואני גם מתפדח ללכת לרופא בשביל זה מה אתה חושב שזה יכול להיות והאם חייב לרוץ לרופא?

בהעדר ממצא מישושי לרוב לא חייבים בדיקה. רק חשוב לבצע בדיקה עצמית לשלול ממצא נוקשה באשך

מנהלי פורום אורולוגיה