מתן שתן במהלך שפשוף פתח השופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/01/2020 | 02:32 | מאת: איתי

שלום דוקטור, שמי איתי בן 22. יש לי בעיה מיוחדת שלא מצאתי שום דבר דומה לה באינטרנט. תמיד תמיד כשאני משפשף את אזור הכיפה מאוד קרוב לפתח השופכה, מיד מרגיש לחץ של שתן וישר יוצא גם השתן. התופעה הזאת מלווה אותי כבר המון שנים . אני יכול אפילו שזרם מים יגע לי בפתח השופכה ומיד יגרום לי למתן שתן. זה תמיד תמיד יקרה , לא משנה אם יצא כבר שתן או לא, תמיד שאשפשף את הפתח השופכה יצא לי שתן. בעיקרון הפחד שלי הוא בקיום יחסי מין ומין אוראלי שיצא לי שתן במהלכו.

גם אני לא שמעתי על בעיה דומה ומקשה לסייע לרוב בזקפה צוואר כיס השתן סגור

מנהלי פורום אורולוגיה