שאלה בנוגע ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/01/2020 | 11:33 | מאת: משה

אני בן 60. בעקבות מתן שתן מרובה בלילות עשיתי בדיקה על-קולית. נמצא שכיס שתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים. בלוטת ערמונית מוגדלת בנפח 45 סמק וכן שאין עדות לשארית שתן משמעותית. יש לי שתי שאלות. 1. האם הערמונית צפוייה להמשיך לגדול ולכן יש לחזור על הבדיקה בעוד זמן מסוים? 2. האם ערמונית מוגדלת עשוייה לפגוע ביכולת המינית? בתודה

ערמונית גדלה לאורך השנים, הגדילה שלה אינה מחייבת מעקב סונוגרפי. היא עלולה להשפיע בצורה שלילית על התפקוד המיני

מנהלי פורום אורולוגיה