תחושה מוזרה בפין חודש לאחר ניתוך קיבוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/12/2019 | 09:52 | מאת: אברהם

לפניי כחודש עברתי ניתוח תסביב האשך ובימים הראשונים לאחר הניתוח לא הייתה לי בעיה חוץ מהכאבים של הניתוח אך לאחר כשבועיים התחילה לי בעיה עם השתן ממש כול חצי שעה עושה פיפי ויש תחושה תמידית כאילו יש פיפי ועקצוץ . בזמן הפיפי אין כאבים אך הזרם מאוד חלש ולפעמים יוצאים ממש כמה טיפות . פניתי לקופת חולים ועשו לי בדיקת שתן ולא מצאו דבר. .אבל זה מאוד מפריע לי לתפקוד אני לא מפסיק להרגיש את זה עקצוץ תמידי של הרגשה כאילו יש פיפי באיבר ענית לי על זה ואמרת לי לפנות למרפאה המנתחת . אך פניתי והביאו לי נגד כאבים מה שניראה לי ממש לא הגיוני . כי גם יוצא לי מלא טיפות אחריי הפיפי במכנסיים. וזה רק מחמיר . טען שהוא לא רואה ממצאים חריגים אני ממש סובל . מה אתה חושב שהבעיה ? בבקשה תענה לי מפורט . מתחנן אני חסר אונים . מעדיף כאבים כבר .

לא יכול לענות מפורט על בעיה בהתכתבות, הפתרון זה לשוב למי שניתח אותך ולהיבדק שוב

מנהלי פורום אורולוגיה