אשכים לא במקומם . לפני שנה ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/12/2019 | 23:51 | מאת: שאול

לפניי טיפה פחות משנה עברתי ניתוח תסביב אשך בחודשים הראשונים סבלתי כולכך שלא יכולתי לתפקד . פניתי לכמה בתי חולים וכולם טענו שהכאבים לאחר ניתוח והאולטראסאונד תקין . והלכתי לרופאים מומחים פרטיים בטענה שהשק לא באותו הזווית . אצל בן אדם נורמלי שני האשכים נמצאים במקומם ויש פס שחור באמצע של השק בין שני האשכים אך שאצלי זה לא ככה לאחר הניתוח הפס עולה על האשך והשק מעווט בעמידה מעווט כלומר אשך אחד קדימה למעלה ואחד למטה אחורה . ( בניתוח שביצעו קיבעו את האשכים ) . אך אני חושב שלא במקום . מבחינה אסטתית זה זוועה אך יותר חשוב לי מחינה רפואית . האם זה נורמלי או שהמנתח לא מספיק מנוסה וקיבע את האשכים לא במקומם . מפחד לקבל מכה שתגרום לי נזק . כי אני לא בטוח שהכול שם כשורה . השאלה שלי האם זה הגיוני שהשק כרגע מעווט אחריי שנה מהניתוח ? השאלה מתיחסת גם לבחינה רפואית וגם לאסטתית זה ממש מבייש אותי .

קיבוע אשכים לא אמור לעוות את שק האשכים, ממליץ לפנות לביקורת במרפאה שבה נותחת

מנהלי פורום אורולוגיה