תחושה מוזרה בפין (לפניי חודש עברתי תסביב אשך)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/12/2019 | 00:03 | מאת: אברהם

לפניי כחודש עברתי ניתוח תסביב האשך ובימים הראשונים לאחר הניתוח לא הייתה לי בעיה חוץ מהכאבים של הניתוח אך לאחר כשבועיים התחילה לי בעיה עם השתן ממש כול חצי שעה עושה פיפי ויש תחושה תמידית כאילו יש פיפי ועקצוץ . בזמן הפיפי אין כאבים אך הזרם מאוד חלש ולפעמים יוצאים ממש כמה טיפות . פניתי לקופת חולים ועשו לי בדיקת שתן ולא מצאו דבר. .אבל זה מאוד מפריע לי לתפקוד אני לא מפסיק להרגיש את זה עקצוץ תמידי של הרגשה כאילו יש פיפי באיבר

פנה למחלקה בו נותחת, באמצעות טיפול תרופתי ניתן לסייע

07/12/2019 | 23:41 | מאת: אברהם

זה נפוץ ? פשוט הרופאים שביצעו הכול לא ניראים מנוסים וממש צעירים . בגלל זה העדפתי גם לשאול פה

מנהלי פורום אורולוגיה