דחיפות במתן של שתן בגיל 17

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/11/2019 | 15:47 | מאת: ניר

אהלן אני זכר בן 17 בריא. לפני שבועיים התחלתי להרגיש בתאומיות לחץ בשתן ודחיפות כתוצאה מהלחץ. אני לא שותה הרבה בדרך כלל ובאותו שבוע צרכתי לא מעט קפאין. מאז הפסקתי. עשיתי בדיקת שתן - הכל תקין - אין גורם מחלה. עשיתי בדיקה אבנים - אין, הכל תקין. חשבו שיש איזושהי פציעה בשלפוחית - נתנו לי משחה - לא עזר. עשו לי בדיקת דם - אין סכרת. הלחץ הוא לא באותה רמה כיום כפי שהיה בהתחלה. אני לא מתעורר באמצע הלילה להתפנוץ ואין לי נזילה. אולי מדי פעם כמה טיפות בורחות לאחר שאני מתפנה. מה זה יכול להיות?? זה יכול להיות משהו פסיכולוגי?

נשמע כמו התכווצויות לא רצוניות בכיס השתן, ניתן לסייע להשקיט אותם עם אנטיכולינרגים עד שיפור ואז להפסיק

מנהלי פורום אורולוגיה