פענוח ממצא בכליות....

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/09/2019 | 00:52 | מאת: רונית

שלום. עשיתי mri לגב. נעזוב שהפענוח אמרו שהכל בסדר. אבל ששלחתי למומחה פענוחי mri. הוא כתב על ממצא אקזופיטי מהכליה השמאלית. עם הטדאה היקפית. ציסטה לא פשוטה? Rcc?... זה הנוסח שלו. עברתי ct לאחרונה. עכשיו ראיתי באתר את םענוח הבדיקה. חא רשמו כלום על כליה שמאל אלא רק על כליה ימנית עם ציסטה שמתאימה כנראהל bosniak type|| מה הכוונה בשני הממצאים האלו? תודה

ממצא MRI מחשיד לתהליך תופס מקום בסיטי מדברים על ציסטה לא חשודה לסרטן

מנהלי פורום אורולוגיה