תוצאות בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2019 | 17:41 | מאת: אור

שלום, עקב תופעות כמו של דלקת בצעתי בדיקה. מכיון שהיה לי בשעה 6 בבוקר לא יכלתי להתאפק ורק בשעה 9 העברתי את הכוסית למרפאה. הכוסית היתה בחוץ כל הזמן הזה ללא קירור, התייעצתי עם האחות היא אמרה שלא נורא. ביצעה בסטיק שיצא תקין, וגם נשלח למעבדה וחזר תוך יומיים(שבדרכ לוקח יותר) תקין. השאלה שלי היא האם הזמן הרב ששהתה בחוץ כוסית השתן אכן כן יש לי דלקת וזה גרם לשיבוש בתוצאות? תודה

נהפוך הוא, שתן ללא קירור צובר חיידקים אם יצא תקין אחרי שעמד בחוץ הרי בוודאות אין זיהום

מנהלי פורום אורולוגיה