שאלה קשורה לפורום.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/09/2019 | 14:36 | מאת: אור.

שלום רב דוקטור, בן 42, בתקופה האחרונה כמות השפוחה שלי ירדה באופן משמעותי (כשנה+), לפי עצה, בדקתי את הפוריות, נמצא תקין בגדר בינוני. האם ישנו מקום להתערבות לעניין זה!?, במידה וכן, מה ניתן לעשות, או שמה אין מה לעשות ובעקבות גילי (הולך ומתבגר), עם הזמן יפחת יותר ויותר? + כמו כן, האם כדאי לי לשמר זרע, מכיוון שאינני נשוי עדיין? בתודה מראש אור.

אין דרך היום לשפר את כמות או איכות הזרע. רצוי להקפיא זרע אם יש ירידה מוכחת במדדי הזרע לאורך זמן

מנהלי פורום אורולוגיה