האם קיים דבר כזה דלקת בלוטות מין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/08/2019 | 13:18 | מאת: אחד שסובל

שלום רב, לפני כשלושה חודשים הופיעו אצלי כאבים חדים בקצהו של איבר המין. לאחר מספר בדיקות דם ושתן (ללא תרבית שתן או כדומה) לא נמצאו עדויות למחלת מין כלשהי (אם כי חשוב שאומר שכן קיימתי יחסי מין לא מוגנים באותה תקופה). לאחר מספר ימים הכאבים היו חזקים מדי ובלתי נסבלים, לכן ניגשתי למיון שם קיבלתי זריקת פניצלין, ערכו לי בדיקת ערמונית ועוד בדיקות דם ושתן ושוב ללא עדות למחלה כלשהי. כמה ימים מאוחר יותר התחלתי בנטילת אנטיביוטיקה שנרשמה לע לפרק זמן של שבוע - הכאבים פחתו בצורה דרסטית אך עדיין נרשמו שינויים בתכיפות מתן השתן. כשסיימתי את האנטיביוטיקה הרגשתי שהכאב חלף לגמרי, וכך היה למשך חודש וחצי לערך, עד ששוב חזרו להם הכאבים והפעם התמקדו בעיקר באזור התחתון של האשכים. נכון להיום, אני סובל מכאבים באזור ולעיתים גם בקצה הפין או לאחר פורקן מיני, כמו כן, באופן יומיומי אני חש אי נוחות באזור. לפני כשבוע התחלתי טיפול אנטיביוטי + פרוביוטיקה שיימשך לפרק זמן של חודשיים על פי ההנחיה. לאחר שאף רופא לא השכיל לומר לי מהי הסיבה לכאב,באיזה נגיף מדובר או האם ישנן בדיקות אחרות שעליי לבצע על מנת לגלות את מקור הבעיה - ניגשתי שוב לאורולוג שטען כי "יש לי דלקת בבלוטות המין". אני מאוד חרד להשלכות של הטיפול הרשלני לו "זכיתי" ומכך שלא יודעים לומר לי כבר חודשים מה מתחולל אצלי בגוף. אני סובל עדיין מכאבים ואי נוחות (אין הפרשות כלשהן או צריבה במתן שתן) ואני נורא רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לגלות מהי המחלה הזו שתוקפת אותי כבר חודשים, והאם ישנה אפשרות לנזק בלתי הפיך או השלכות כבדות בכל הקשור לפוריות או לתפקוד המיני. בתודה מראש, אחד שסובל.

העדר תשובה ברורה עלול ללמד שלרפואה אין תשובה ברורה. לא ברור מה מקור הכאב או מה ואם יש מחולל זיהומי ולכן התשובות לא חד משמעיות

מנהלי פורום אורולוגיה