בדיקת ציסטוסקופיה אחרי אולטראסאונד וסיטי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/08/2019 | 21:27 | מאת: חגיצ

אימי בת 74 סיעודית,דמנטית עם דלקת כרונית בדרכי השתן, אי ספיקת כליות שלב 3 עקב סכרת, אשפוזים מרובים בעקבות כך,בקטטר שהוכנס נמדדו 1600 מל שתן ב24 שעות, בוצע אולטראסאונד כליות ונמצאו כליות נפוחות במידה בינונית, סיטי שבוצע לא מצא אבנים בגודל שמאפשר חסימה או ממצא אחר כמו גידול למשל, הומלץ לנו לבצי ציסטוסקופיה,אשמח לחוות דעת שנייה שכן מוזר לנו מאוד מה בדיקת ציסטוסקופיה תגלה שגם אולטראסאונד וגם סיטי לא גילו,האם הדבר נחוץ?

לא משוכנע שציסטוסקופיה תסייע, אלא אם כן מצאו גם דם בשתן והמטרה לשלול גידול בשלפוחית

מנהלי פורום אורולוגיה