דלקת ערמונית ללא חיידק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/05/2019 | 09:45 | מאת: מרדכי

בן 36 בריא בדכ עד לבעיה המעיקה שצצה לאחר תלונות של כאב בכל איזור המין כולל הפריניאום הגעת לבירור אורולוגי :בדיקה רקטאלית.בדיקות שתן.אולטראסאונד .פרט לRBC בשתן בגובה 10 .הכל תקין .נלקחה גם בדיקת שתן לאחר עיסוי ערמונית והבדיקות ״עקרות״ מה שנאמר כנראה דלקת בערמונית !קיבלתי ציפרודקס למשך 45 יום .יש לציין שיש מענה הטיפול התחיל להקל אחרי 3-4 ימים אך לא לגמרי נעלמו הסימפטומיים .נקווה שיהיה טוב .לדברי הרופא למרות שלא נימצאו חיידקים זה לא אומר שהם לא קיימים .לשאלתי:האם יש להימנע ממגע מיני? עד לסיום הטיפול.?האם יש אור בקצה זא זה עסוי להיות מקרה אחד ולא לחזור יותר? זה מצב מאוד מעיק ולא נעים בכלל .האם יש טיפול משלים אלטרנטיבי שעשוי להחיש את ההחלמה .וכמה זמן החלמה מהדבר הזה בכלל

08/06/2019 | 05:01 | מאת: צבי

לא רופא, אבל סובל מהבעה הזאת כבר שנה בערך... ניסיתי מספר סוגי אנטיביוטיקה.... לא עזר לי.... מחלה ממושכת עם עליות וירידות.... לא נראה לי שאפשר להבריא מזה באופן מלא... אבל הסימטופומים משתפרים עם הזמן.

טיפול משלים אלטרנטיבי תמיד שווה לבדוק, אין לי משהו ספציפי להציע. הבעיה נוטה להיות כרונית ולעיתים יש שיפור ולעיתים החמרה

מנהלי פורום אורולוגיה