US אשכים. עזרה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2016 | 23:44 | מאת: בן

שלום, שמי בן, אני בן 28 והיום עשיתי צילום US באשכים, הכל יצא תקין (שני האשכים הודגמו בגודל תקין, מרקם אחיד, ללא ממצא סולידי/ציסטי/פוקלי וכן אין עדות לנוזל בשק) פרט לדבר אחד שהיה רשום:הודגמה הרחבה חולנית של וורידי האשך- דו צדדי, רוחב מירבי 0.35-0.4 סמ הנתון הנל מאד הלחיץ אותי, אם אפשר לדעת האם הדבר מסוכן? למה הוא יכול לגרום? והאם ייתכן כי משהו סרטני עשוי להתפתח ממצא שכזה? או שאין כלל קשר? אני פשוט לא ככ רגוע. תודה רבה.

הרחבה של ורידי האשך מצוי בכ- 15% מכלל הגברים ולכן אין מקום להילחץ פנה לאורולוג להמשך בירור

מנהלי פורום אורולוגיה